torstai 2. heinäkuuta 2015

Terveisiä lomakohteesta

Operaatio: Reconquest 111 alkaa kuuden viikon alkusysäyksellä, jonka aikana aineenvaihdunta potkaistaan uudelle tasolle ja painonpudotus kunnolla käyntiin. (ks. Myydään: kesälomamatka

Terveisiä täältä kesälomakohteesta. Lähdin kunnon matkaoppaan tavoin jo reilut pari viikkoa sitten perehtymään matkakohteeseen ja sen tunnelmiin.
 
Nautakarja ihmettelee juoksevaa Läskimaijaa
Viime perjantaina lomapaketti tuli myyntiin, ja tiedän jo ainakin viiden muun  urhean tutkimusmatkailijan lähteneen mukaan.  Tiedän, että moni teistä haluaa pitää osallisuutensa tai ainakin henkilöllisyytensä salaisuutena, mutta jos te mukana olevat suinkin rohkenette, olisi mukava kuulla, miten teillä menee.

Mukaan mahtuu vielä lisääkin liftareita!

Olen nyt seurannut suunnitelmaa  kymmenen päivää ja reilut viisi kiloa on jo painosta pois. Poistumassa on varmasti paljon nestettäkin, mutta tähän mennessä kertynyt kalorivaje (noin 20000 kcal) vastaa jo noin kolmea kiloa rasvaa.

Koska syömäni  kalorit ovat n. 1500-2000 kaloria alle päivittäisen kulutukseni, oletin että olisin  väsynyt tai ainakin virta loppuisi helposti kesken.  Yllätyksekseni en  ollut näin energinen viimeiseen kahteen vuoteen.   Olen saanut 10.10. juostavaan Vantaan maratoniin tähtäävät juoksentelut hyvään käyntiin, soutanut, pyöräillyt ja muutenkin liikkunut paljon.

Makuja on enemmän, ja ne ovat selkeämpiä vähän samaan tapaan kuin lapsena ulkona vietetyn
päivän jälkeen.  Ehkä makuaisti oli jotenkin turtunut. Ehkä jotenkin ylipäätään arvostan ruokaa enemmän.

En ole silti kokenut epämiellyttävää näläntunnetta. Rasva-aineenvaihdunta on taatusti lähtenyt hyvin käyntiin, koska edes liikkuessa ei tule sellaista tunnetta että energia loppuu.

Syön kuusi kertaa päivässä sopivasti ja terveellisesti, ja se tuntuu sopivan ainakin minulle tosi hyvin.


Tänään Kunto & Terveys -lehden toimittaja haastatteli Läskimaijaa. Kerroin tästä kesälomamatkasta ja ryhmämatka-ajatuksesta. Juttu tulee ulos sopivasti elokuussa. Jospa tuolloin jo takana oleva kesälomamatkamme innostaa  uuden joukon matkaan.

Jos kiinnostuit, ja haluat mukaan, lue matkaesite.