lauantai 28. toukokuuta 2011

Benalmádenan perinteinen

Perheemme otti perinteisen varaslähdön kesään ja kävimme reilun viikon lomalla Costa Del Solilla. Kelit olivat lenkkeilijän kannalta optimaaliset: aamuisin kevyt pilviharso viilensi säätä siten että juoksu oli herkullista, päivällä aurinko sulatti harson ja uinti tuntui orgastisen ihanalta.


Juoksukilometrejä kertyi kaikkiaan n. 93km, uiden noin 4km ja autoillen noin 1200km. Viimeisenä aamuna nousin 0630 ja hölkelsin Benalmádena-Costa <->Torremolinos yhdistävän kauniin rantabulevardin päästä päähän ja edestakaisin. Siitä tulee sopivasti hiukan jatkettuna puolimaraton-matka.

// 129.5kg - paino ei laske, mutta kunto tuntuu nousevan kohisten.

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Kuinka selviytyä kesästä

Voisi ajatella, että kesä olisi aloittelevan urheiluhullun siunattua auutuden aikaa - jolloin liikehdintä syntyy ihan luonnostaan ja kunto kasvaa kohisten. Oikeastaan tilanne on kuitenkin ihan päinvastoin.

Talvella ja syksyllä, vuoden synkimpinä ja kurjimpina hetkinä, turvana on kuitenkin tiukka rutiini - sen ja vain sen avulla voi monilapsinen perhe selvitä läpi tuon ajan. Kesällä tämä turvaverkko puuttuu, ei ole kiirettä - joten kaiken ja myös kuntoilun voi aina jättää hiukan myöhemmäksi, myöhemmäksi, myöhemmäksi.

Joten, turvaverkko on rakennettava itse. Valitsin pääuhaksi Amsterdamin kokomaratonin 16. lokakuuta - ja sitä ennen useampia välietappeja.

Jos tätä joku lukee, ehkä kohtaat Läskimaijan jossain näistä kesän ja tulevan syksyn tapahtumista!

- 17.6 Pirkan yöpyöräily - 134 km

// - 23.7 Kukkia triathlon - uinti 600m, pyöräily 52km, juoksu 13km
// - 30.7 Pirkan soutu (kuntosoutu, 35km?)
- 13.8 Vanajavesiuinti - 3km
- 25.9 Tampereen puolimaraton
- 2.10 Pirkan hölkkä - 33 km.
- 16.10 Amsterdam maraton

Saapa nähdä, toteutuuko koko setti, tai edes puolet :)

// Ainiin, vaaka on jökähtänyt lukuihin ~118kg. Ennen Amsterdamia nähtävä lukema alle 110!

EDIT 15.6: Ainakin sellainen muutos ohjelmaan, että en taida osallistua Pirkansoutuun ja Kukkia Triathloniin. Se on liikaa, otetaan tilalle yksi kandidaatti, 30.7 Triathlonin Perusmatka Hämeenlinnassa