tiistai 26. huhtikuuta 2011

Borettaa, lamettaa ja vituttaa

Ajattelin, että on syytä mainita tuo seikka, jottei tätä blogia joskus myöhemmin mahdollisesti lukiessa joutuisi siihen harhakuvitelmaan, että Läskimaijuus on vain arjen urotöitä ja laihtumista. Ei suinkaan. Useahkosti joko borettaa, vituttaa tai lamettaa - ainakin jossain määrin.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Ego-maraton

Taas on egoa kasvatettu.

Sisäsoudin maratonmatkan Keravalla 16.4 SM-kisailijoiden kanssa, kisan ulkopuolella mustana tai oikeastaan hikisenä hevosena.

Lähdin rynnimään kistatunnelmissa ylitse omien kykyjeni, ja oikeastaan hämmästyin kun vasta 25 km kohdalla törmäsin seinään - samaan aikaan kun oikeat soutajat kiristivät tahtia. Maaliin kerkesin kuitenkin nippanappa alkuperäiseen tavoitteeseen ja alle kolmen tunnin, vaikka vauhti laski 01:57/500m :sta n. 20 sekuntia. Seinä on havaittavissa sykekäyrässäkin.

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Limaiset pussit

... eroottinen tarina masokisteille.

Aiemmin on ollut vastaava limapussitulehdus kyynärpäässä ja polvessa - nyt myös lonkassa. Tämä lähinnä aikakirjoihin myöhempää tarkatelua varten ylös.

Perseestähän näissä, sen lisäksi että kipu ilmenee osittain siellä, on se että etukäteen ennustettavuus oireiden perusteella ei ainakaan itseltäni onnistu. Varminta olisi ehkä pitää reilusti välipäivä silloinkin, kun tuntuu ettei sitä tarvi.

Toivottavasti paranee ensiviikonlopuksi, koska silloin oli suunnitteilla tehdä urotyö.

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Berliinin puolimaraton - koko puolikas!

Berliinin puolimaratonin lähdössä 25499 muun hölkkähullun kanssa 3.4.2011:


Sunnuntaille sattui ihana, aurinkoinen ja tappavan kuuma juoksukeli, n. 24C astetta - tienpäällä mitattiin 30C. Arviolta 130 kiloa kenialaislihaa kolmen yksilön muodossa selvitti matkan noin tunnissa. Saman verran tiiviisti pakattua suomalaislihaa tunti ja 18 minuuttia myöhemmin.

Mahtava kokemus, voin suositella tätä varauksetta ensimmäiseksi puolimaratoniksi kaikille sellaisesta haaveileville.

Seuraavat haasteet vielä hieman auki - vaihtoehtoja riittää, mutta ainakin Tampereen uusi puolimaraton 25.syyskuuta on suunnitelmissa. Ja jos paino kehittyy positiivisesti, haaveilen alustavasti hieman Firenzestä

// 128 kg