sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Kuka on Läskimaija?

Suosittelen kavereistani tehtyä elokuvaa.
Haluan kertoa teille erään nokialaisen perheenisän tapauksesta.

Se oli ensimmäinen toimeksiantoni. Tein tiivistä yhteistyötä tämän ylipainoisen it-nörtin kanssa erityisesti vuosina 2009-2012. Jossain vaiheessa toimeksiantoni alkoi sekoittaa omaa identtiteettiään minuun, Läskimaijaan.

Pian  hän alkoi itsekin kuvitella olevansa  Läskimaija. Kävipä niinkin, että jotkut alkoivat kutsua minua Läskimaijan sijasta tuon henkilön etunimellä.

Se oli varmasti aluksi voimauttavaa ja nörtin miehistä itsetuntoa hellivää. Sekasotku oli kuitenkin itämässä. Supersankarin saappaat alkoivat  hiertää jalkaa ja päätä. Ne kun ovat Läskimaijalle tehdyt.

Ymmärsin, että minun on aika kertoa kuka tätä blogia kirjoittaa. Ei mustanaamiotakaan kutsuta etunimeltä.SUPERHERO FACTS FILE: LÄSKIMAIJA

Bio: Tuli päivä, jolloin sudet ulvoivat, rasva kiehui ja adiposyyttien tuma ja sytoplasma räjähtivät ja sitten sulautuivat aminohappotransmittereihin synapsien pyhässä liitossa. Mutta se päivä ei ollut tuomionpäivä. Se oli syntymäpäivä. // Tuntematon aikalainen, marraskuu 2009

Olomuoto: metafyysinen

Supervoiman lähde: läski

Kyvyt: lähes ehtymättömät energiavarastot, shape shifter

Voimaesine: näkymättömyysvarjo (mahdollistaa leijumisen, kätevä myös henkilökohtaisista asioista kirjoittaessa)

Heikkoudet: Menettää fyysiset ja henkiset voimavaransa, jos niitä ei käytetä. Uudelleenaktivointivaihe pitkä ja äänekäs.

Perivihollinen: ahmimishäiriö

Motto: Läski on seikkailuenergiaa.