lauantai 29. maaliskuuta 2014

Garmin Virb Elite pyörälenkillä ja virtaa Melolla

Synttäripukki toi  Garmin Virb Elite HD-action kameran.  Kävin  pöristelemässä kamera pyörään kiinnitettynä pienen lenkin.

Videossa näkyy kuvan lisäksi nopeus, korkeus, syke sekä poljinkadenssi. Siihen saisi tuotua paljon muutakin Garmin-yhteensopivista ANT+-antureista, kuten vaikkapa poljinvoiman, lämpötilan, kallistuksen, kiihtyvyyden jne. Kartan saa tietty myös.

Se on aivan ihana.

Kamera oli huonosti  kiinni koska minulla ei ole vielä oikeaa pyörätelinettä. Lopulta tungin juomapullon aerosarvien väliin telineeseen ja nikkaroin kameran pullon päälle.  Siksi varsin toimivan oloisesta tärinänpoistosta huolimatta sitä tärinää nyt on kuvassa, pullo kameroineen pomppi välillä villisti. Kato ite! (video nopeutettu *2)

Copy & Paste tuotekuvauksesta:

VIRB Elite on 1080p:n True HD Action-kamera, jossa yhdistyvät edistynyt HD-videokuvaus, Wi-Fi-ominaisuus ja edistyneet GPS-toiminnot.

• 1080p:n HD-videokuvaus ja 16 megapikselin CMOS-kenno
• Chroma-näyttö: värillinen, tarkka, helppo määritys, toisto ja säädöt
• Erittäin herkkä GPS, kiihtyvyysmittari ja barometrinen korkeusmittari
• Wi-Fi-yhteys: käytä iPhonen® ja Android™-laitteiden maksuttomien mobiilisovellusten kanssa
• Ladattava 2000 mAh:n litiumioniakku, tallenna jopa yli 3 tuntia 1080p-laadulla 


Pössis on muutenkin huipussaan,  tänään oli ohjelmassa vuoden ensimmäinen pidempi juoksulenkki ja se sujui liki kiusallisen kevyesti.  Tämä (ks. Endomondo) reilun 17 kilometrin mittainen Nokianvirran Melon voimalan kohdalta ylittävä reitti on muuten minusta yksi tämän seudun parhaista!