torstai 17. syyskuuta 2015

Operaatio Reconquest 111: 3 kk, 2000 km, -20 kg

Operaatio: Reconquest 111 alusta on kulunut kolme kuukautta. Tuona aikana olen kulkenut melko matkan pään sisällä, mutta pyöräillen, juosten ja soutaenkin noin 2000 kilometriä.

Päivän paino oli 99,2 kg kesäkuun puolivälin 119,3 kg sijaan.

Viimeiset viitisen viikkoa Endomondon tekemä harjoitusohjelma on tähdännyt perusjuoksukunnon kehittämisen lisäksi myös nopeuden esiinhiomiseen. Kyllä se sieltä hiljalleen löytyykin.   Olen myös noudattanut kerettiläisiä ajatuksiani maratonharjoittelusta ja juossut leppoisasti Tampereen maratonin 29.8.2015 ja ensi lauantaina juoksentelen samoin rauhallisesti Espoon rantamaratonin.

Viikonlopuille kertyneet kovemmat juoksut näkyvät hauskasti painokäyrässä pumppauksena. Rasitus mikrovaurioittaa lihaksia hyvässä mielessä. Vaurioiden korjaamista ja entistä paremmin tarkoitukseen sopivien lihasten kehittämistä varten solut keräävät nestettä. Loppuviikkoa kohden nesteet poistuvat ja todellinen tilanne paljastuu huojuvan käyrän kätköistä.


Nyt vaan täytyy pitää mieli iloisena ja reippaana ilmassa leijuvasta mielenilmaisubuumista huolimatta. Kyllä se iloinen mieli välillä tiukassa on, mutta silloin reipas lenkki auttaa.  Minun mielestäni asiat hoituvat tekemällä, ei mieltä osoittamalla, siksi juoksen Espoon rantamaratonilla Zoi-Run II:n.