maanantai 29. syyskuuta 2014

Viikonloppuhaaste #1: Voittaja on Eikka!

Viime perjantaina julkistin Läskimaijan viikonloppuhaasteen #1:
"Kokeile tänä viikonloppuna jotain liikuntamuotoa, jota et ole vielä tänä vuonna tehnyt".

Seitsemän rohkeaa osallistui.

Voittajaksi random.org-palvelu valitsi neljäntenä blogiin kommentoineen nimimerkin "Eikka". Eikka, lähettäisitkö minulle katuosoitteesi (laskimaija at fatventure dot com), niin laitan otsalampun postiin.  Onnea!!!

Minusta oli huippuhauskaa lukea Kimmon vuoden ensimmäisestä pyöräretkestä, Simon tennispeluusta, Akin ja Eikan joogasta, Karin ensimmäisestä Cooperin testistä  kymmeneen vuoteen ja Hiluvitkun ja Harrin patikoinneista.

Verkkokauppias Harri  siis tamppasi puolimaratonin kumisaappaat jalassa. Miksi?1 Piirtääkseen vuohen. Luonnollisesti!

Ehkäpä otatte nyt kokeilemanne uuden jutun tavaksi? Harri erityisesti.

Koin tämän niin palkitsevaksi, että ehkä tästä tulee perinne. Ei tämä viikonloppuhaaste varman ihan joka viikonloppu toistu,  mutta kenties joka toinen viikko tai  kerran kuussa. Katsotaan! 

Mietin pitkään mitä uutta tekisin. Kenties joogaa. Harkitsin  mikroautoilua, koripalloa ja  jazz-tanssia. On pilvin pimein lajeja joita en ole kokeillut. Sitten tytär sanoi: "Kuule isi, mä teen sulle temppuradan."

Hetkeä myöhemmin, hän tuli sisälle ja sanoi: "Se on tehty."

Pukeuduin Black Ninja -taisteluasuun, asetin vaaleanpunaiset aurinkolasit silmilleni ja lähdin radalle. Loppu on historiaa. // ks. YouTube
 
Lopuksi:

avoin kutsu sinulle verkkokauppias, maahantuoja, laitevalmistaja tai  kuka tahansa: onko sinulla on jokin tuote jonka haluat esitellä? Anna se viikonloppuhaasteen palkinnoksi! Jos kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostitse.