tiistai 18. maaliskuuta 2014

Introducing model T-80.0.Beta

Arvoisa Operaatiokeskuksen väki,  Ylikomentaja, Operaatio: Kotkanpesä-projektiryhmä  ja NSA:n päivystävä päivystäjä.

Haluamme korjata mahdollisen väärinkäsityksen ja ilmeisen mielipahan, jonka  12 vuorokautta sitten kirjoittamamme 50%-katsaus on teille negatiivisuudessaan ja epäsotilaallisuudessaan aiheuttanut. Todellinen tilanne on päinvastainen.

Haluamme esitellä teille nyt mallin T-80.0.
Ohessa todisteeksi videotallenne T-80:n  vierailusta paikalliseen ravintolaan.


Läskimaija Model  T-80.0.Beta on mallinumeronsa mukaisesti kehitysversio.

Suurmestari Yoda on  priorisoinut toistaiseksi valmennustyössään ennenkaikkea sellaisen pohjatyön, joka mahdollistaa etenemisen kohti mallia T-10 (*).

* Nimeämme mallit nokkelasti T-päiviä EagleMan -triathloniin.

Aktiivinen tuotekehitys päätetään arviolta 70 päivän kuluttua T-10-malliin. Viimeiset panostukset kohdennetaan erityisesti akkujen  uudelleenkennotukseen sekä bugikorjauksiin.

Palataksemme malliin T-80:
  • T-80 pystyy juoksemaan tunnin lenkin PK-sykkeillä raskaan punttitreenin päälle. T-140 ei pystynyt vastaavaan punttitreeniin, eikä varsinkaan PK-juoksuun  lihaskuntoilun jälkeen.
  • T-80 polkee trainerilla samalla keskisykkeellä 127 ja vastuksella 4.3 km /h kovempaa, kuin joulukuun malli. 
  • T-80 soutaa 2:05 / 500m keskisykkeellä < 125 BPM
  • T-80 juoksi  tänään 10km ennätyksen: 48 min 48 sek.
  • T-80 mallin paino on hiukan alkuperäisestä suunnitelmasta poikkeava. Tätä kirjoittaessa n. 109.5 kg. Reilut 8 kiloa vähemmän kuin joulukuussa.  Havaittuamme selkä- ja flunssabugin pitkäkestoiseksi, lisäsimme Error MGMT-prosessin mukaisesti tietoisesti ja merkittävästi energian sisäänsyöttöä. Tulokset puhuvat puolestaan. Jatkossa laskemme painonpudotuksen prioriteettia kuitenkaan luopumatta alenevasta tavoitteesta.
Pyörä keskinopeus
Painon kehitys
10km ennätys

Testitilanteissa havaitsemamme hienomotoriikkaan ja loogiseen päättelykykyyn liittyvät rajoitteet tuskin muodostuvat ongelmaksi lajissa, jossa pohjimmiltaan ei ole mitään järkeä. Triathlon-tapahtumissa edetään uiden, pyöräillen ja juosten aivan inhimillisen suorituskyvyn äärirajoilla, mutta päädytään useimmiten hyvin lähelle lähtöpistettä.

Lisäksi, todettakoon  että Wihollisen katala suunnitelma on epäonnistumassa: IronMan Eagleman-tapahtuman järjestävä TriColumbia-seura nimittäin joutui toimintakieltoon talousvaikeuksien takia. Näytti jo siltä, että kisa peruuntuu.  Tuoreiden tiedusteluraporttien mukaan IronMan-brändiä hallinnoiva  WTC-korporaatio ostaa tapahtuman, ja järjestää sen omine resursseineen. Huraa! // WTC to purchase, produce CTA events