sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Freytagia pukkaa

Freytagin pyramidi Wikipedia: juoni
21. tammikuuta kirjoitin 25% väliraporttia, kerroin että olen saanut treenit tehtyä ohjelman mukaan  täydellisesti, ja muutenkin homma tuntuu etenevän kuin kiskoilla.

Jostain syystä se tuntuu olevan näissä jumppaprojekteissa enemmän sääntö kuin poikkeus, että ei se niin ihan loppuun asti mene. Helmikuun toisella viikolla nitkautin hieman selkääni, se oli väliin hyvinkin lamauttava, mutta sain sen reilussa parissa viikossa jo melko hyvään kuntoon. Sitten siihen päälle iski tällä viikolla oikein kunnon flunssa.


Nyt tässä onkin sitten mennyt kohta jo reilut 20 päivää ei ihan oppikirjan mukaan. Ja kyllä, tämä  on nyt kovastikin kiihottava momentti.

Tänään, esimerkiksi, olisi ollut ohjelmassa 10km vauhtikestävyys-juoksu, mutta pitkällisten suggestopedisten henkisten karhunpainien jälkeen sain suostuteltua itseni olemaan sen tekemättä.  Flunssa on selvästi vielä päällä, ja en olisi tuonne menemällä mitään hyvää saanut aikaan.  Mutta hankala sitä on itselleen vakuutella. Kyllä se enempi tuolta videolta tässä tilanteessa tuntuu.


Mutta, katsotaanpa valoisat puolet!

a) sekä selkävaiva, että flunssa ovat talttuneet rehellisyyden nimissä kohtuullisen vaivattomasti. Flunssia sattuu keskimäärin suomalaiselle 2-3 vuodessa, se oli odotettavissa
b) projektista on vielä yli puolet jäljellä
c) painokäyrä näyttää tältä


d) luultavasti tämä flunssan aiheuttama kevyt viikko tuli juuri kuin tilauksesta ja tarpeeseen. Pieni hengähdys ennen loppukiihdytystä.
e) kun sitten flunssa on taltutettu ja pääsen esim. tekemään tuon kokeellisen VK-juoksuni, pelkään pahoin että menen tosi kovaa. :)