torstai 13. syyskuuta 2012

Nyt vain 99!

99 päivää  jäljellä maailmanloppuun! Jipii! Se alkaa olla paremmin hahmotettavissa, kuin projektin alun 1129 päivää.


Helppo hahmotettavuus tuleekin  tarpeeseen, sillä vaikka teinkin itselleni pari viikkoa sitten harjoitusohjelman, on triathlon-haasteiden jälkeen jotenkin ollut hieman vaikeampi löytää sitä aivan viimeistä motivaation lähdettä.

Näiden 99 päivän aikana on suunnitelmissa vielä ainakin seuraavaa:

* Tampereen puolimaraton 23.9, jossa ensimmäistä kertaa ikinä aikatavoite: kahden tunnin alitus. (ks. raportti viime vuodelta).
Pirkan hölkkä 7.10., jossa tavoitteena kokea samanlaista juoksunautintoa kuin edellisinäkin vuosina (ks. . Pirkan Hölkkä 2011)
* Maailmanlopun maraton 20.12.2012. Jossain Tampereen seudulla. Pyritään lyömään reitti ja yksityiskohdat  lukkoon  Pirkan Hölkän jälkeen.
* Paino -6kg, se on nyt junnannut liki samoissa  lukemissa viimeiset pari viikkoa. Pudotus vaatii nyt skarppausta myös energian inputin säätelyn suhteen, koska liikunnan määrä on tippunut keskimäärin yli kymmenestä alle kymmeneen tuntiin viikossa. 

+ Mahdollisesti:
Rautaveden Maraton 3.11
-  maraton / muu pitempi juoksaisu jossain ulkomailla Ryanair-kohteessa.
-  huuman tonni 17.11. (Sisäsoutukisat Kotkassa, 1000m ja 5000m)

Ylihuomenna lennämme kaverini kanssa klo 18:00 Frankfurt-Hahn:iin, josta vuokraamme auton ja pärräämme 1.5 vuorokautta niin maan perusteellisesti ympäriinsä, alustavasti suurinpiirtein tällaista reittiä. Siellä luulisi aivojen resetoituvan viimeisiä pinnistyksiä varten.