sunnuntai 3. tammikuuta 2016

2016: Läskimaija Final Season

Kuluneiden kahden kuukauden aikana olen saanut jälleen kokea, kuinka heikko loitsu on.  Ei siihen tarvittu kuin joulua edeltävä kuukausi, sen sotkemat ruokailutottumukset, tyräkriisi ja sairaala,  joulu ja uusivuosi.

Painoni oli lokakuussa 97,5kg. Tänään 104,55 kg.

Olennaista kuitenkin on, että motivaatio kunnon ylläpitoon on romahtanut ja muutenkin mietin mitä järkeä missään on.  Olen ajautumassa viime kesäkuussa kuvaamaani pahanolon vorteksiin.

Tänä aamuna repäisin auki  Rovaniemen Kahvipaahtimon Tuomaksen minulle lähettämän Vantaan maratonin juhlakahveepaketin. Join vajaan litran Morpheus-pavuista paahdettua kahvia ja tein päätöksen."This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill—the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill—you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes. Remember: all I'm offering is the truth. Nothing more." // Red pill and blue pill - WikipediaMikäli jatkan samaan tapaan kuin viimeiset kaksi kuukautta, lihon kuukausittain reilut 2.5 kiloa ja painan vuoden 2016 päätteeksi 132,16 kiloa. Oloni on kokonaisvaltaisen surkea.

Jos sen sijaan havahdun nyt, painan ensi elokuussa 88 kiloa. Tunnen itseni todella vahvaksi ja energiseksi sekä henkisesti että fyysisesti. Vuoden päätteeksi murtaudun matriisista.

Tämä on se vuosi, jonka aikana otan punaisen pillerin.

Aloitan matkan kuuden viikon mittaisella alkusysäyksellä saadakseni kelkan oikeille raiteille.

Tervetuloa mukaan! Myydään kesälomamatka - keskellä talvea.