torstai 20. marraskuuta 2014

Runteq Oy:n osakkaaksi

Jäin pohtimaan eilisiä sanojani, ja erityisesti näitä:

Eräätkin digi- ja medialan konkarit kirjoittelevat lehtiin ynnä huutelevat juhlatilaisuuksissa kännipäissään, kuinka NYT on tekojen aika ja NYT tarvitaan uusia kasvuyrityksiä. Jos sitten jostain  tämä kasvuyrityksen ihme löytyy, on sitä kaikin keinoin tuettava. On vaellettava sellaisen luokse,  hellittävä sahramein ja sanankääntein.  On luotava infrastruktuuria, yhteistyöverkkoja ja ekosysteemejä. Toimivat riskirahoitusmarkkinat! Varmistettava lainsäädännön ja regulaation toiminta kaikenlaisissa ja jopa teoreettisesti mahdottomissakin tilanteissa! Tuettava on, niin perkeleesti tuettava. Talvisodan henki. Käytännön toimia vain!
 
Sanoista tekoihin. 

Lähetin viime yönä ostositoumuksen Runteqin osakeantiin.  (Runteq Oy, Tampere)

Zoi rules the world!
Olen nyt  Runteqin mies.  Vapauttava tunne. Nyt tiedätte ja tiedän, etten ole näitä juttuja kirjoittaessani puolueeton. En ole oikeastaan koskaan ollutkaan. Haluan tuoda esille näiden suomalaisten yritysten uusia tuotteita.

Halusin kirjoittaa tästä blogiin nyt heti ennen seuraavia blogipostauksiani mm. Zoita koskien.

Olen  myös jokaisen muun suomalaisen liikuntateknologiayrityksen mies.  Jos voin jotenkin olla kenelle tahansa avuksi liikuntaharrastukseni ja nörttitaustani kautta, niin olen.  Olen lähtökohtaisesti kiinnostunut sellaisesta tekniikasta, joka liittyy jotenkin liikuntaan.

Ihossani on vielä paljon tyhjiä kohtia, joihin voi kiinnittää antureita. Älyvaatteitakin pitää aina välillä vaihtaa ja pestä.