torstai 21. helmikuuta 2013

Liity tiimiin, liiku ja voita On-kengät!

Liity tiimiin, liiku ja voita On-kengät!

EDIT 2.3.2013: Odotellaan vielä virallisia tuloksia (todennäköisesti huomiseen) ennen karnevaaleja, mutta näyttää siltä että mentiin parin viimeisen päivän aikana väkimäärässä ihan reilusti USA:sta ohi. Meillä 280 jäsentä nyt, USA:lla 269. Eli näyttää siltä, että voitto tuli jäsenmäärä-kategoriassa. \o/
Kalorimäärässä USA vei voiton, he ovat polttaneet 9125466 kcal kun me, toisena, 8198623 kcal. Kiitos kaikille liittyneille. Palataan asiaan jahka Endomondo.com on tiedottanut asiain laidan. :)


Viime kuussa kerroin Endomondo.com-palvelussa käynnissä olevasta Ultimate ENDOrser -kisasta, jossa eri maiden joukkueet kisaavat siitä a) mikä joukkue polttaa eniten kaloreita helmikuun loppuun mennessä ja b) missä joukkueessa on tuolloin eniten jäseniä.

Kun kisaa on nyt jäljellä tasan viikko, olemme hiljalleen hivuttautuneet toiseksi USA:n peesiin erinomaisiin tarkkailuasemiin. USA siis johtaa, Suomi toisena, Etelä-Afrikka perässämme kolmantena, Ranskan joukkue neljäntenä. Peli on siis ihan auki. Ja nyt on iskun paikka.

Juuri kun aprikoin että on tuossa aikalailla kirimistä, kolahti sähköpostiin maili On-Running kenkien Suomen maahantuojalta (ks. Facebook): "Hakkaa päälle Suomen poika!!!" :)

Homman nimi on tämä:
  1. liity joukkueeseemme. Näin: 1) www.endomondo.com/signup ja 2) www.endomondo.com/teams/7892990 (join). Tarkemmat ohjeet alla.
  2. kirjoita tähän blogitekstiin alle kommentti josta käy ilmi nimesi. Tämä siksi, että tiedän ketkä liittyivät tätä kautta. Voit laittaa sähköpostiakin (osoite tuossa oikealla), jos et halua julkaista nimeäsi.
  3. tee ja kirjaa Endomondoon ainakin yksi liikuntasuorite.

Tehtyäsi tämän olet mukana 1. maaliskuuta suoritettavassa arvonnassa, jossa arvotaan vapaavalintainen pari Cloudsurfer, Cloudrunner (*) tai Cloudracer -kenkiä. Sinä valitset mallin ja koon. * Cloudrunner-kokoja maaliskuussa rajoitetusti. Katso video, ja lue lisää malleista täältä.

Eikä tässä vielä kaikki. Jos voitamme, seuraa huikea bonuspalkinto: juoksen Onnit jalassa, pelkissä shortseissa ja Endomondo t-paidassa kymmenen kierrosta paikallisen järven jäälle tehdyllä n. 500 m jääradalla. Tapahtuma videoidaan. Tapahtuman turvallisuusvastaavana toimii legendaarinen Jason!

Lisäksi kaikki osallistujat saavat läjäpäin endorfiinejä, hyvää mieltä ja ehkä Endomondon kautta uusia liikuntatuttavuuksia.

Näin liityt joukkueeseen

- Jos sinulla on jo tili Endomondo.com -palvelussa, liity tiimiin klikkaamalla tästä ja valitsemalla "join".
- Jos et vielä käytä Endomondo.com -palvelua: luo tunnus Endomondoon tästä tästä ja liity sitten tiimin. Jos tarvit apua sivuston tai kännyohjelman käytössä tai asennuksessa, kysy niin autan.

Mikä on Endomondo

Endomondo on helppokäyttöinen, maksuton liikuntakalenteri ja -yhteisö. Laitat lenkille lähtiessäsi kännykkäohjelman päälle ja palvelu pitää kirjaa liikkumisestasi. Liikkumiset voidaan siis tallentaa Endomondoon joko automaattisesti maksuttomalla kännykkäohjelmalla, käsin syöttämällä tai urheilukellosta siirtämällä. Se on helppoa ja kannustaa liikkumaan.
» www.endomondo.com