perjantai 23. elokuuta 2013

Viimehetken mielikuvaharjoitukset ja Nastolan täysmatkan seurantavinkit

Harjoitin tällä viikolla oikeastaan ekaa kertaa elämässä  jonkinlaista ehkä suurinpiirtein "tankkaukseksi" kutsuttavaa toimintaa . Aiemmin oon tyytyny vaan ihan vähän kasvattamaan ruoka-annoksia ja syönyt parina iltana mässyä.  Siinä se. Mutta tämmöinen oikea tankkaaminen, se on hurjaa hommaa!! Paino on noussut 3.5 kiloa maanantaista.
iron-man
No, lopputuloksena olo on nyt tuon takia tai muuten vaan semmoinen, että tuntuu niin kuin kaikenlaista kuona-ainesta pukkaisi ihon läpi kuin mökkisaunan jätevesijärjestelmästä, kun se on unohtanut putsata. Luulisin lunssaksi, jos en tietäisi tuosta ylensyönnistä, ja oikeastaan luulen nyttenkin.

Vielä kun tämä viikko on mennyt pitkälti liikkumatta, niin eihän se olo ole sitten muutenkaan yhtään teräsmiehekäs. Läksin korjaamaan tätä tilannetta suorittamalla kodinhoitohuoneessa kattavia mielikuvaharjoitteita. Tytär otti kuvatodisteen.

Kyllähän se auttoi! Ja vielä kun Jason yllätti tusauttamalla Whatsapp -mobiiliviestinä äsken klipin tätä, niin johan tässä on melkein maalissa.

Huomenna 03:45 poimin Jasonin kotoaan, sitten ajamme Saabin uusi Turbo vinkuen Nastolaan jossa olemme toivonmukaan 06:00 jo reippaina poimimassa numerolappuani ja kurkkimassa mitä kaikkea unohtui varustepussista.

 Kisan seuraaminen

 

Meidät rengastetaan suurpetojen tavoin semmoisilla siruilla, jotka aina seurantamaton yli mennessä aiheuttavat piippauksen ja keräävät tiedon siitä, kuka meni ja koska.

Kisan etenemistä voi "seurata" reaaliajassa osoitteessa: team226.net/time/2013nastola/  - minä uin, pyöräilen ja juoksen sarjassa M40.

Viime vuonna minulla kesti vaihtoineen eri lajeissa seuraavasti:
  •  Uinti 3.8km: 1h:27m:40s - näin ollen ensimmäinen piippaus, eli pyöräilyynlähtö käy jos kaikki menee hyvin n. 08:30
  • Pyöräily 180 km: 6h:44m:20s - parhaimmassa tapauksessa vaihdan juoksuun n. klo 15:00
  • Maraton: 5h:01m:37 - jos menee yhtä ihanasti kuin viime vuonna, olen maalissa n. klo 20:00
Tässä vuoden aikana on tapahtunut sellainen muutos, että nyt kisaan on osallistumassa useita tuttuja. Viimeksi en tuntenut etukäteen ketään osallistujista. Toivotaan, että voimme imeä toisistamme energiaa puolin ja toisin, jos tulee raskas hetki.

Minulla on mukana myös kännykkä. Eihän sitä koskaan tiedä jos jollain lapsen kaverilla vaikka olisi asiaa, kuten viime vuonna ;) Saatan vaikka aikani kuluksi uppailla kuvia tuonne Facebook-sivulleni kesken pyöräilyosuuden.