sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kesän ja syksyn jumppakalenteri


Kalenteriin on tullut merkittyä talven ja kevään mittaan erinäisiä jumppajuttuja, ja joitain ilmoittautumisiakin olen tehnyt. Ei ole kuitenkaan tähän mennessä oikein tullut katsottua, että mitä niitä nyt on, puuttuuko jotain, jne.

Noihin keltatussitettuihin olen sitoutunut. Muut tapahtumat ovat  enempi tai vähempi semmoisia että osallistuminen on pitkälti kiinni siitä, miten ajankohta sopii  perheen puuhiin ja muuhun yleiseen pössikseen.


Alustava liikuskelusuunnitelma on vastaavasti jotakuinkin seuraava ensi maanantaista alkaen:
  • 10 tulevaa  viikkoa triathlon-ohjelmaa 20.7 / Joroisiin asti 
  • 4 seuraavaa viikkoa edelleen triathlon-ohjelmaa 24.8 / täysmatkaan asti
  • 6 seuraavaa juoksupainotteisesti  5.10 / Vaarojen ultraan asti
 ... vaikka eihän sitä tiiä mitä ihmiselo tuo tullessaan ja kestääkö koivet, pää ja pössis :)

Minulla ei ole missään noissa tapahtumassa yhtään minkäänlaisia aika- taikka sijoitustoiveita tai senkaltaisia muita tavoitteita.  Mutta!

Odotan innolla erityisesti Pirkan yöpyöräilyä, jonne lähdetään huikeella porukalla, mukaan tulee ensikertalainenkin! Ja sitten Jasoni vaimoineen tulevat Joroisiin puolimatkalle, siitä tulee eeppinen seikkailu.

Tapahtumista eniten selviytymismielessä jännittää Vaarojen maratonin ultramatka, jossa mennään läpi 86km Kolin maastoissa. Kokonaisnousua tulee reilut 2km, ja keli voi olla varmaankin todella syksyisen sateinen ja reitti sitä myöten haastava, että ilman Jasonia siellä voi tällä kertaa tulla pelastusliivien puhaltelun lisäksi mieleen jotain vielä omituisempaa. 

Mutta, sitähän varten näitä tapahtumia järjestetään! :)