sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Continental Ultra Gatorskin: Läskimaija approved!

Pari viikkoa sitten avauduin alati puhkeavista renkaista ja kerroin päättäneeni seuraavaksi kokeilla Continental Ultra Gatorskin -renkaita.

Nyt on noin 250 km ajettu, ja yhtään rengasta ei ole puhjennut. Tämä on nyt siis oikeasti poikkeuksellista. Aiemmat yritykset yhdistää 120kg elopainoni ja kapeat maantiepyörän renkaat ovat olleet varsin epäonnistuneita.

Aiemmin minulla oli 23 mm renkaat (Schwalbe Ultremo HD), ja ajattelin että mielelläni lasken keskinopeutta hieman, jos renkaiden kestäminen sitä vaatii.  Mutta nuo Gatorskinit ovatkin ihan ok rivakat. Nyt onkin nimittäin käynyt niin, että keskinopeudet eivät ole laskeneet vaan nousseet.

Jos siis olet painava, yrität silti harrastaa pyöräilyä, ja kärsit puhkeavista renkaista. Kokeileppa näitä!

Tänään pyöräilin kevään toistaiseksi pisimmän lenkin, 150.8 km Näsijärven ympäri. Samaa reittiä poljetaan huomenna Pirkan pyöräily. Reitti olikin aivan mahtava. 30 km ennen reitin puoliväliä, Muroleen kanavaa, alkoi sataa melko rajusti ja hetken jo kävi mielessä, että voisin olla mieluummin jossain muualla mutta kanavan kahvilassa nautittu sokerimunkki, kahvi ja sen jälkeen pian loppunut sade muuttivatkin tilanteen siten, että jälkimmäinen puolikas oli oikeataan helpoimmat pyöräilyt mitä olen tähän asti kokenut.

Ensi viikko meneekin sitten lähinnä Skotlannin nummilla juostessa, perhekesäautolomareissun yhteydessä. Juostaanko siellä muuten väärällä puolen tietä?!?!