tiistai 22. marraskuuta 2011

Hirtän sinut kuumalla rautalangalla munista kattoon!

Jos et nyt heti lakkaa ******sta, hirtän sinut kuumalla rautalangalla munista kattoon! Sanoi ala-asteen puutyön opettaja viimevuosituhannella, kun pojat tekivät vääriä juttuja. Se toimi.

Koska eilen keskityin lähinnä sanalliseen surkutteluun, niin lyödään numerot pöytään: painan 119.2kg - se on noin kolme kiloa enemmän kuin kesällä. Koska painonnousu on katkaistava nyt, heti, laitetaan kovat piippuun: uhkailu, lahjonta, KIRISTYS.

Mietin, että mitä ns. "harmittomia" asioita inhoan, pelkään ja vältän eniten. Millä kiristäisin itseäni - siis jos jätetään pois mm. katto, munat ja kuumat rautalangat. Ne asiat ovat a) esiintyminen b) laulaminen ja c) ylipäätään kaikenlaiset sosiaaliset tilanteet tuntemattomien ihmisten kanssa.

Niinpä, teen nyt itseni kanssa sopimuksen: jos en ole 15.12.2011 mennessä katkaissut painonnousua ja vähintään palannut takaisin kesän lukemiin, esitän seuraavan kappaleen jossain paikallisessa karaoke-baarissa. Sekä ilmaisen kyseisen paikan ja ajankohdan julkisesti etukäteen, mm. täällä blogissa.