sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Operaatio: Reconquest 111


Viimeisten viikkojen aikana vastatiedustelu on tehnyt päättäväistä työtä.
 
Vihollisen strategia, taktiikat ja resurssit on nyt hyvin kartoitettu.  Tilanne ei enää vaikuta kaoottiselta.

Invaasio on alkanut vaivihkaa. Se on käynnistynyt  liki huomaamattomana  työntymisenä ytimeen jo joskus vuoden 2014 lopulla. Perustuksia on hiljalleen heikennetty, ja lopulta maan alla piilossa käydyn sissisodan oheen on avautunut uusia rintamia.  Samanaikaisesti kun omat resurssini ja keinoni ovat kaventuneet, on kehon- ja mielenvaltaaja vain saanut lisää vettä myllyynsä. Oikeastaan siinä vaiheessa, kun kunnolla havaitsin tilanteen oli käynnissä jo täysi kolmen rintaman vyörytys.

Olen piirtänyt tilanteesta oheisen kuvan.

Operaatio: Reconquest 111 on alkanut.

- tulevien 111 päivän uskon löytäväni kehostani jotain uutta. Pyrin keventämään painoani merkittävästi, mahdollisesti jopa 20 kiloa. Homma lähtee käyntiin kuuden viikon kuurilla, ja minulla on tukenani Veli-Pekka Valkosen asiantuntemus.  

-  operaatio päättyy sadanyhdentoista päivän päästä 10.10. Vantaan maratoniin.

- mielen rintamalla olen saavuttanut jo ison voiton. Vihollisen ylivoiman ylläpitävä voima, epätoivo,  on kumottu ja tilalla on toivo.  Suunnitelmallisuus tuo toivon.

- liikunnan suhteen etenen rauhassa. Lähikuukausina se on rentoutumisen keino, ei stressin lähde.

En ole ikinä ennen oikeastaan edes pyrkinyt pudottamaan painoani. Tavallaan se on nytkin vain työkalu: tavoitteena on tehdä olo kevyemmäksi, enkä nytkään tavoittele BMI-mielessä edes normaalipainoa. Haluan juosta kauemmas ja kovempaa. 

Vantaan maratonin aattona painan 98 kiloa nykyisten 120 kilon sijaan. Juoksen maratonin aikaan 03:29:59 ja putkahdan iloisin mielin uuteen maailmaan.