keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Tampere Puolimaraton 2014 video

Juoksin Tampere Puolimaratonin viime sunnuntaina 14.9 Garmin Virb Elite Action-kameran  ja reilusti yli tuhannen muun juoksijan kanssa.    Aiemmin Suomen pinkeimmästä puolimaratonista kirjoittamani  juttu on täällä.

Olen juossut täällä jo parina vuotena. Silti on kiehtovaa ja ihmeellistä tutustua tuttuun kaupunkiin juosten siellä missä se ei yleensä ole mahdollista. Ei ainakaan näin, vapaana, ilman liikenteen kahleita. Paljon parempi kuin hop-on hop-off turistibussi.

Videota editoidessa tulivat elävästi mieleen kaunis ilma. Hetket, äänet, kosken kuohu, puheen sorina, kenkien kapse. Aurinko, Kannustus, huoltopisteidein iloinen puuha.  Hiki, itsensä ylittäminen, toisista huolen pitäminen.  Kasvot maalissa. Irvistys, hymy, ilo, nauru. Pinkki.

Hankala tunnelmaa on sanoin selittää, ehkä löydät sen, itsesi tai tuttusi videolta.

4 kommenttia:

 1. Tampereen kauniit maisemat! Kiva fiilistellö reittiä vielä videoltakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. FiilistellÄ. Oikoluku kannattaisi aina, kommenteissakin.

   Poista
  2. Kyllä on hieno reitti. Jo siinä lähdössä keskustorilta ja sukelluksessa Finlaysonin porteista kapeilla tehdaskujilla on jotain ihan taikaa. Ja siitä se taikaputki vaan sitten jatkuu. Sain EHKÄ editoitua videosta pois sinne livahtaneen kolmen minuutin editoimattoman tuplapätkän siinä lopussa - toivottavasti - ärsytti se ylimääräinen heiluva 3 minuuttia niin! Youtube pitää vielä "muutoksiasi käsitellään" jännityksessä :)

   Poista
 2. Tampere on kyllä kaunis kaupunki. Jos ensi vuonna koittaisi mahduttaa kilpailun Tampereelle.

  VastaaPoista