lauantai 19. tammikuuta 2013

Tule mukaan: The Ultimate ENDOrser Challenge

Minut valittiin viime syksynä ihan kuntoprojektini alusta asti käyttämäni  Endomondo Sports tracker -palvelun  ENDOrser iksi.  Tuossa roolissa tehtävä on jakaa ilosanomaa siitä miten hieno palvelu Endomodo on. Se onkin totta, ja siksi hain aikoinaan tuohon Endorser-ohjelmaan mukaan. Endomondo on helppokäyttäinen liikuntakalenteri ja -yhteisö. Laitat lenkille lähtiessäsi kännykkäohjelman päälle, palvelu pitää kirjaa liikkumisestasi ja kannustaa jatkamaan.

Nyt olen tuon Endorser-roolin kautta tilanteessa, jossa tarvitsen apuasi.

Liity Biisoneihin, klikkaa tästä!
Eri maiden ENDOrsereiden johtamat joukkueet on pantu kilpailemaan keskenään kalorinpoltosta.

Tarkoitus on kerätä tiimiin mahdollisimman paljon ihmisiä, ja sitten tiimiläiset polttavat mahdollisimman paljon kaloreita - missä tahansa lajissa - helmikuun loppuun mennessä.

Liikkumiset tallennetaan Endomondoon joko automaattisesti maksuttomalla kännykkäohjelmalla, käsin syöttämällä tai urheilukellosta siirtämällä. Se on helppoa ja kannustaa liikkumaan.

Tule siis mukaan! Näin:

- Jos harrastat liikuntaa ja käytät jo Endomondo.com palvelua, liity tiimiin tästä.
- Jos harrastat liikuntaa, mutta et käytä Endomondo.com -palvelua, pyydän että luot tunnuksen Endomondoon ja sitten liityt mukaan tiimiin. Jos tarvit apua sivuston tai kännyohjelman käytössä tai asennuksessa, kysy niin autan.
- Jos et harrasta liikuntaa, pyydän että aloitat.

Miksi? No siksi, että tällä hetkellä Etelä-Afrikka on edellämme kolmantena, ja sijoilla 1. ja 2 .olevat USA ja Ranska kiitävät karkuun vielä kovempaa vauhtia.

Ja siksi, että se vain on niin että säännöllinen (mutta ei aivan jokapäiväisen toistuvasti ihan kohtuuttoman hillitön) liikkuminen on suunnilleen parasta mitä ihminen voi itselleen ja sitä kautta muille tehdä.

Nyt on aika panna hösseliksi!