maanantai 20. lokakuuta 2014

Tehtävä keskeytetty - pysy vahvana

Wikipedia Spinaakkeri eli pallopurje
Kesäkuussa Operaatio Kotkanpesän jälkeen vallitsi niin sanottu  kliimaksin jälkeinen Rasvatyyni.

Rasvatyyni. Se on tila, jossa liikunnanharrastajan pitkäkestoinen projekti on takana. Olet maalissa. Jumppailija ajelehtii kuin purjevene rasvatyynellä merellä, ilman selkeää päämäärää, tavoitetta. Tuossa tilassa pieninkin tuulenvire on positiivinen ennusmerkki. Tärkeintä on liike. Spinaakkeri ylös, ja kohti uusia seikkailuita!

No, niin reivasin minäkin kesäkuun päätteeksi pallopurjeeni mastoon, ja otin tavoitteeksi alle sadan kilon painon ennen marraskuuta.

Olen jo pitkään tiennyt, että tuo tavoite ei ole minua varten. Viimeisimmät lukemat puntarilla ovat 110 ja 115 kilon väliin, eikä minulla ole mitään mielihaluja noita lukemia edes yrittää alentaa.
 
Varmistuin asiasta jo elokuussa kun maratonennätys parani reilut 40 minuuttia Tampereella. Lopullisen vahvistuksen sain pari viikkoa sitten Vantaalla. En oikeastaan tiedä miksi edes tarvitsin tällaisia todisteita itselleni. Mutta, olen kiitollinen että ne sain.

On mahdollista ja suotavaa, että osa kiloista muuttuu edelleen lihakseksi, mutta ei sekään ole välttämätöntä.  Olen tyytyväinen itseeni sellaisena kuin olen. Stay strong.

Olen Läskimaija. 

// 113 kg.