sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Päivä numero 112.

Operaatio: Reconquest 111 tuli eilen päätökseen. Nyt on päivä 112. Katso juoksunumeroani. Kuin kulkulupa tulevaisuuteen.

"Vantaan maratonin aattona painan 98 kiloa nykyisten 120 kilon sijaan. Juoksen maratonin aikaan 03:29:59 ja putkahdan iloisin mielin uuteen maailmaan."

Juoksin Vantaalla maratonin aikaan 03:29:32.  Satayksitoista päivää sitten asettamani tavoite toteutui siis sekä painon että maratonin osalta.

Se teki minut onnelliseksi.

Vielä onnellisemmaksi minut teki keltainen paita. Alkuviikosta luin uutisen, jossa kerrottiin että elinluovutuskortin voi nyt tehdä sähköisesti (ks. www.elinluovutuskortti.fi). Samoin minulle selvisi että 10.10 on Euroopan elinluovutuspäivä.

Muutamien käänteiden jälkeen tilanne oli se, että yhtäkkiä meitä olikin monta keltapaitaa kertomassa tästä asiasta. Vaikka lakiin onkin elokuussa 2010 kirjattu elinluovutus oletusarvoisena, on edelleen tärkeää tuoda kantansa elinaikanaan ilmi. Jos sitä ei ole  kertonut, kysellään sitä lähiomaisilta ja ei heidän ole helppo tietää, mitä se Maija nyt tästä oli mieltä. Lataa appsi, tee kortti, kerro läheisillesi, niin homma on selkeä: KYLLÄ elinluovutukselle.

Tuntui hyvältä, että saatiin tämä porukka kokoon.  Kiitos kaikille osallistujille. Juoksutorveilusta tulee perinne.

Lue lisää Fitness Führerin blogista


Eipä siinä tehnyt mieli jarrutella keltainen paita päällä.

Tultuani maaliin minulla oli jo kiire. Jalat olivat ihan tönkkönä, ja pitäisi saada ne äkkiä kuntoon. Söin reissumiesleivän ja join kahvit  urheilutalolla. Sain kuuman vinkin oikoreitistä, jota pitkin pääsen puolitiehen vastaan hulluja peruuttajia.

Nurmelan Juha ja Juuso juoksivat nimittäin Vantaalla maratonin peruuttamalla. Ferrix toimi heidän oppaanaan. Siinäpä vasta porukka. Lue lisää (Ilta-Sanomat.fi)

Tämä oli täydellinen päätös 111 päivän projektilleni.

Toukokuussa olin synkissä tunnelmissa, melkein luovutin, kuulin keuhkoklamydiasta, riemastuin ja Operaatio käynnistyi.

Nyt olen putkahtanut uuteen maailmaan iloisin mielin ja mahdollisuuksin. Katselen hetken ympärilleni ja palaan tulevaisuuteen sitten.

Operaatio Reconquest 111: mission(s) complete.