tiistai 18. elokuuta 2015

Yli puolenvälin

Operaatio Reconquestin 111 päivää ovat yli puolivälin. Alkusysäys on takana, ja Vantaan maratoniin 10.10 on jäljellä 53 päivää.

Parhaat matkat tunnistaa siitä, että matkan päämäärä menettää merkityksensä.

Päämäärä siellä polun päässä on vain yksi piste muiden joukossa ja matkan muihin elämyksiin suhteutettuna luultavasti suhteellisen mitätön. Nyt kun 53 päivää on jäljellä, minulle on aivan yhdentekevää saavunko tavoitteeseeni ja Vantaan maratonin maaliin alle 3 tunnissa 30 minuutissa.

Askel nousee jo nyt niin keveästi että koen saaneeni käyttöön aivan eri kulkuneuvon.

Painan nyt noin 14 kiloa vähemmän kuin kesäkuun puolivälissä. Noin kymmenen päivää sitten saavuin painovyöhykkeelle jossa olen vieraillut viimeksi noin 20 vuotta sitten. Ja koskaan aiemmin painovoimasuhde ei ole ollut se mikä nyt.

Nautin siitä, miltä minusta tuntuu.

Kirjoitin 10. toukokuuta "Ei tunnu hyvältä, en ymmärrä, ei kiinnosta, en pysty, en halua."

Nyt  minusta tuntuu päinvastaiselta.  

Jos tätä joskus lukee joku, joka on noissa toukokuun synkissä ja sumuisissa tunnelmissa, niin sanonpa tämän. Usvan takaa nousee aurinko.


2 kommenttia:

  1. Kuljen mukanasi! Omaa pääkoppaani on hivellyt tuo kun puntari on näyttänyt 99.8kg. Kuinka tärkeä tuo rajapyykin alitus on ollutkaan!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vaan jotenkin näin just menee. Kun mieleensä ja kokemuksiinsa jaa jonkin sellaisen tavoitellun virstanpylvään, niin jotenkin se vaan muuttaa mielen rajoja. Vähän kuin ajatukset olisivat rajattuna aitaukseen kuin jotkut lampaat, ja niin kauan kuin niitä tolppia ei vähän siirtele ja koettele, niin sitä kovasti kuvittelee että tässä tämä minun leikkialueeni nyt sitten on. Hyvää menoa!

      Poista