keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Maailmanlopun maraton 20.12.2012 @ Nokia, Finland

"Ne ovat kuin sopuleita, mutta hirvittävän isoja ja rumia"

Tässä epävakaassa maailmassa vain yksi asia on varmaa. Läskimaijojen maailmanloppu lähestyy. Tämä maailmankaikkeutemme mittakaavassa sykähdyttävä luonnonnäytelmä alkaa alustavien tietojen mukaan jossain Nokialla 20.12.2012 osapuilleen klo 17:00.

Tarkemmista yksityiskohdista tiedotetaan välittömästi, kun pienintäkään vihiä  tähän apokalyptiseen tapahtumien ketjuun vaikuttavien parhaiten kaaosteorian pohjalta mallinnettavien event-horizon-poimujen tulevista värähdyksistä on saatavilla.

Tervetuloa mukaan, jos uskallat.

Ohjeet ovat tulevaisuudessa jo saatavilla, ja
pian nykyhetkessäkin!

ks. www.maailmanlopunmaraton.fi

6 kommenttia:

 1. Olisin niin mielelläni mukana, mutta olen päättänyt laittaa itseni kuntoon maailmanloppua varten ja menen leikkauspöydälle 19.12. Mutta hengessä olen mukana!

  VastaaPoista
 2. Näitä kirjoituksiasi on kyllä ilo lukea ja niistä saa vertaistukea ja motivaatiota, koska olen itse ns. alkumetreillä, sinun taivaltamaasi matkaan nähden.

  VastaaPoista
 3. Tämä sun stoori on niin huikea ja Maailmanlopun maraton kuulostaa niin mainiolta, että olisi kyllä mahtavaa päästä mukaan. Perhelogistiikan ja muun puolesta ei käytännössä onnistune, mutta virtuaalisesti hengessä mukana!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteista! Jos Maailmanlopun maraton osoittautuu hauskaksi hommaksi, niin mikäpä estää järjestämästä sellaista vaikka ensivuonnakin. Ei nää maailmanloput niin ainutlaatuiselta hommalta vaikuta ;) http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.html - jos ei siis tällä kertaa nähdä, niin ehkä ensi vuonna!

  VastaaPoista
 5. A-P-U-W-A!! Oon mukana.... tai siis tyrkyllä, jos sihteerikkö suostuu kuittaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt oli näköjään sihteerikkökin tormistunut päivittämään osallistujalistan. Tervetuloa mukaan hauskanpitoon!

   Muuten, eilen tai ainakin tällä viikollahan oli Ilta-Sanomissa lööppi "Siperian sää uhkaa Suomea", eli lämmintä päälle! :)

   Poista