torstai 3. marraskuuta 2011

Olen Iron Man!

Rakas päiväkirja,

tänään ruksailin päässäni monivalinnan, ja tein sen pohjalta päätöksen harjoitella ja osallistua Ironman-matkalle syksyllä 2012.

[x] onko hän menettänyt järkensä?
[x] voiko hän nähdä vai
[-] onko hän sokea?
[x] voiko hän kävellä ollenkaan?
[?] jos hän hyökkäävä hän putoaa?
[x] onko hän elossa
[-] vai kuollut?
[x] onko hän ajatukset sisällä hänen päänsä?Suunnittelee hän kosto, että hän pian avautua. Nyt aika on täällä, sillä Iron Man levittää pelkoa. Raskaat saappaat lyijyn ~ täyttää uhrinsa täynnä kauhua. Juoksee yhtä nopeasti kuin ne voivat.

Iron Man, elää, taas!

// plan lyrification (c) Black Sabbath / Iron man & Google Translate.

2 kommenttia:

 1. Hahaa, ihan paras blogimerkintä! Nerokasta, piti vain hakea uusi yt-klippi kun toi on mennyt rikki. Paljonkos muuten massasi on nykyään, about?

  Todella kannustavaa luettavaa raskaansarjan kuntoilijalle tämä sinun blogisi, kiitos! On nääs aika sietämätöntä lukea urheilulehtien laihdutusvinkkejä ihmisiltä, jotka ovat mielestään lihavia vaikka painoindeksi on siinä 20 kieppeilllä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paino on käynyt toistaiseksi minimissään viime keväänä ennen Eagleman kisaa. Nyt on siihen nähden 10kg plussaa, ja liki 120 kg taas mittarissa. Nyt kun olen innostunut punttisalilla käymisestä, niin olen oikeastaan ihan täysin päässyt irti siitä ajatuksesta että painon olisi edes syytä laskea. Enempi houkuttaa ajatus siitä että olisi yhtäaikaa 120kg ja muutaman leuanvedon ja ironman-kunnossa :)

   Kiitos ittellesi kirjoittamaan kannustavasta kommentista!

   Poista