torstai 6. lokakuuta 2011

Yli 125kg maratoonareita - onko heitä?

Olen googlannut useina iltoina, ja tunnustetaan nyt että työpäivinäkin, etsien vertaisryhmää muista oikeasti painavista, ylipainoisista, isokokoisista, painollisesti haasteellisista tai sanoseihanmiten haluat - *tun läskeistä maratoonareista. Kun Amsterdamiin on enää kymmenisen päivää aikaa, olisi kiva löytää materiaalia jonka ympärille rakentaa omille ajatuksille, odotuksille ja tavoitteille jonkinlainen viitekehys.

Olen löytänyt lähinnä kolme eri muodoissa toistuvaa tarinaa:

1) "Kuinka muutuin yli 120-kiloisesta lortista maratoonariksi"
2) Sumopainija läpäisi maratonin maailman raskaimpana
3) "Hauska baarivedonlyönti johti elämänmuutokseen".

Olenko yksin? Olenko vitsi? Huhuu, onko muita painavia juoksijoita?!!!!!

Löysin kuvan ruokalautasestani noin 1.5 vuoden takaa.* Edit: 1) Ex-obese man to race in national triathlon, 2) One man's 120 pound journey.

2 kommenttia:

 1. Hei,

  Olen lukenut blogikirjoituksiasi, ja ihan mielenkiintoista lukea pyrkimyksistäsi. Juoksufoorumilla on tällainen ketju, jos siitä on apua viitekehykseksi. http://www.juoksufoorumi.fi/vb/showthread.php?14-L%E4skikerho&highlight=l%E4ski

  VastaaPoista
 2. Moi Simo,

  kiva kuulla, että joku lukeekin tätä - kommentteja tulee hyvin harvoin. :)

  Katselin aikoinaan tuota juoksufoorumiin threadia, ja seurasinkin jonkun aikaa. Kun sielläkin ollaan yleensä kaksinumeroisissa luvuissa, niin en jotenkin kokenut riittävästi yhteneväisyyden tunnetta.

  Ennen tuota maratonia minua nimittäin vaivasi jotenkin epäusko sen suhteen, että voiko polvet, nivelet yms. oikeasti kestää tuon matkan juoksua ilman rikkoutumista tällä painolla.

  Nyt kun toi etappi on suoritettu, ei enää oikeastaan epäilytä. Voisi kuitenkin perehtyä tuohon threadiin nyt vähän uusiin silmin ja katsoa josko sieltä vaikka irtoaisi vinkkiä ja inspistä seuraaviin etappeihin. :)

  VastaaPoista