sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Jäniksenmestästystä - Tampere puolimaraton

Kirmasin Tampereen ensimmäisen keskustapuolimaratonin. Lähtö keskustorilta, josta juostiin Siperian/Finlaysonin alueen läpi - hauska kirmata sinänsä tutuissa maisemissa mutta ilman, että tarvii välittää muusta liikenteestä.


Ratinan stadionille puikattiin suurinpiirtein reitin puolivälissä. Olin hörppinyt kaksin käsin nesteitä - kun kerta ilmaiseksi saa! - jokaisella juomapisteellä oikein antamuksella, joten rakko oli räjähtää. Piipahdin siis stadionin vessaan, ja kun tulin sieltä pois, yleisö puhkesi korviavihloviin suosionosoituksiin. Jatkoin muina miehinä matkaa, hurraus oli ymmärrettävää, olihan päälläni uusi hieno uhkeat muodot paljastava kompressio-t-paita. Samaan aikaan kuulutettiin puolimaratonin voittajan saapuvan maaliin aikaan 01:09:ja risat.

Onnistuin pysymään vielä kuutisen kilometria suunnitelmassa juosta noin max. 140 sykkeillä, mutta sitten näin vilauksen 02:20 ajan jäniksestä, ja ajattelin että tuo on saatava kiinni. Niinpä viimeiset noin kuusi kilometriä menin selvästi kovmpaa ja, tadaa!

Jänis pyydystetty!


Ens viikonloppuna Pirkan hölkkä, ja siitä kaksi viikkoa Amsterdamin maralle.

// 127.1 kg. Paino ei laske, mutta ei sitte!